Verkoop verhogen met een effectieve marketingstrategie

Een goede Marketing Manager brengt de producten waar uw bedrijf dagelijks hard aan werkt onder de aandacht bij de consument of bij uw business-to-business klanten. Dit met als doel om zoveel mogelijk producten te verkopen. Agri Food en Feed Recruitment selecteert de beste professional voor uw bedrijf.

Marketing Manager of R&D Specialist gezocht?

Producten aantrekkelijk maken voor klanten

Uw bedrijf werkt iedere dag met passie aan het produceren van ingrediënten, halffabrikaten of voedselproducten. Een succesvolle Marketing Manager werkt met net zoveel passie aan het promoten ervan. Met online en offline campagnes zorgt een Marketing Manager ervoor dat de verkoop van uw producten stijgt. Dit doet hij of zij door de marketing- en communicatiestrategie verder uit te bouwen, door nieuwe producten succesvol in de markt te introduceren en door de ontwikkelingen in de markt te vertalen naar R&D om tot nieuwe producten te komen. Agri Food & Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van Marketing professionals in de voedselindustrie en selecteert daardoor de beste Marketing Manager voor uw bedrijf.

 

De juiste professional vinden wij via Recruitment

Die juiste kandidaat vinden wij door Recruitment-opdrachten uit te voeren voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Dankzij onze jarenlange ervaring en niche focus kennen we de bedrijven in de agrifoodsector goed. Dit zorgt ervoor dat we altijd de beste, duurzame match tussen uw bedrijf en een professional maken. Om tot die juiste selectie te komen, nemen we de tijd om uw bedrijf en de potentiële professional goed te leren kennen. Zo zorgen we ervoor dat de behoeftes overeenkomen met elkaar.

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Ons doel is altijd om een duurzame match te vinden en een succesvolle, langdurige samenwerking met u aan te gaan. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een sterk netwerk van Marketing Managers en Product Managers, zowel in het B2B- als B2C-segment. Onze kandidaten laten uw bedrijf uitblinken in waardestrategieën zoals Product Leadership, Operational Excellence en Customer Intimacy. Dit biedt een belangrijk handvat om de strategie en positionering van uw bedrijf te bepalen en u te onderscheiden van de concurrentie.

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resources helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Werving en selectie en Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Food technology of Marketing achtergrond?

Schrijf u vandaag in Bekijk alle vacatures