Een Operations Director die uw bedrijf verder helpt

Leiders in Operations vormen de kern van uw bedrijf. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search selecteert de kandidaat die het hart van uw organisatie weer laat kloppen.

Plant Manager of COO gezocht?

Het productieproces beter maken, iedere dag weer

Kandidaten op topposities vormen de basis van de identiteit van een bedrijf. Zij werken iedere dag met trots aan het product of de dienst die zij leveren binnen de agrifoodsector. Dat product of die dienst moet iedere dag beter worden. Van de ontwikkeling tot het ontwerp en van de uitvoering tot de systemen die de producten leveren. Zij doen er alles aan om problemen die deze groei in de weg staan adequaat op te lossen. Mensen beïnvloeden, op wat voor positie dan ook binnen het bedrijf, is een skill die onmisbaar is bij een goede Operations Director of Manager. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van managers en C-level kandidaten en selecteert de beste voor uw bedrijf.   

 

De juiste kandidaat vinden wij met Executive Search

Die juiste kandidaat voor een Operations Manager of Operations Director vinden wij door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking in o.a. familiebedrijven en multinationals. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search werft ook C-level kandidaten voor agrifoodbedrijven waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons sterke netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf tot directie vervanging na aankoop.

 

Tijdelijke inzet via Interim Management

Heeft u tijdelijk vervanging nodig voor uw huidige Operations Director vanwege langdurig verzuim of uitval? Of zoekt u naar externe expertise vanwege een wijziging van strategie of een veranderde markt? Dan kunt u tijdelijk een passende kracht inschakelen via een Interim-opdracht. Agri Food en Feed Recruitment helpt u deze te vervullen. Wij kennen de bedrijven in de Food en Feed sector goed vanwege onze jarenlange ervaring en niche focus. Hierdoor maken wij de beste en snelle match tussen een professional en uw bedrijf. Lees hier meer over onze diensten voor interim invulling

 

Kimberley Pérukel is specialist op het gebied van Operations

Zoekt u een passende professional voor uw openstaande functie als Operations Director? Kimberley helpt u hier graag bij. Zij is specialist op het gebied van Operations voor Food, Agri en Feed en heeft een sterk netwerk van Private Equity-bedrijven. Kimberley streeft altijd een duurzame match na en een langdurige, succesvolle samenwerking. Hiervoor kijkt ze graag samen met bedrijven naar de behoeftes en op basis daarvan zoekt ze naar de beste kandidaat op het gebied van soft en hard skills.

Operations professional op zoek naar een nieuwe rol?

Schrijf u vandaag in Lees meer over Kimberley